Gå til innhold

Oppstart høst 2020 og covid 19

13. august 2020

Styret er nå i gang med å forsøke å finne alternative lokaler da skolen ikke åpner for utleie før eventuelt om to uker. Vi følger retningslinjene med 20 korister per øvelse og må derfor dele opp noen av gruppene som teller mer enn dette. Det vil også si at vi nå har ett tak på 20 korister i alle grupper som nå ikke teller mer enn dette. Per dags dato er få ledige plasser fra 2-6 trinn (ingen opptak på 7. trinnstrinn vanlig). På første trinn har vi noen ledige plasser, men de fylles opp raskt. De som ikke får plass nå kan stå på venteliste.

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: