Gå til innhold

Velkommen til nytt korsemester!

1. januar 2020

Hva forventes av koristene?

Koristene skal møte presist til korøvelser og ha med seg korpermen sin (unntak 1. trinn som ikke har perm). Foreldre må melde fra til dirigent i Spond dersom barnet er sykt eller av andre årsaker ikke har mulighet til å delta på øvelse.

Styret og dirigenten ønsker at korister i Skøyen skolekor forplikter seg til koret dersom de er medlemmer. Hvis korister melder seg på fritidsaktiviteter som kolliderer med øvingstidene i koret, ønsker vi primært at dere skal velge den ene aktiviteten fremfor den andre. Det er bedre å melde seg ut enn å gå tidlig eller komme for sent hver gang. Dette fordi denne adferden forstyrrer øvelsen for de øvrige koristene og dermed skaper utfordringer for dirigent og assistent, som strengt tatt ikke har ansvar for å sende korister videre til andre aktiviteter. Det har vært ganske mange slike tilfeller høsten 2019, og vi vil derfor følge opp foreldre til korister med slike problemstillinger i større grad enn tidligere.

 

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: