Gå til innhold

Kontakt oss:

skoyen.skolekor(at)gmail.com

NB! Ikke bruk e-post til inn- og utmeldinger fra koret. Bruk skjema til hhv. innmelding og utmelding.

Styremedlemmer:

• Styreleder Ingrid Haugen – skiftes juni 2022 – ny rekrutteres vår 2022
  • Informasjonsansvarlig Mariken Helle – endret april 2021
  • Arrangementsansvarlig Liv Marit Dørum – endret januar 2021
  • Kasserer Pia Alveberg – endret juni 2021
  • Medlemsansvarlig Rina Fon Stenberg – skiftes september 2021 – ny rekrutteres høst 2021

Behov for nye styremedlemmer

Akkurat nå trenger vi en ny medlemsansvarlig! Ta kontakt på mailadressen over hvis dette kan være deg.

Vi har løpende behov for nye styremedlemmer i Skøyen skolekor. Styret er velfungerende og medlemmene har klart definerte oppgaver som gjør oppdraget overkommelig i kombinasjon med fulltidsjobb. Styremedlemmer sitter to år for å få en viss kontinuitet. Sitter du i styret, så slipper du/familien å ta vakter eller bake kaker i forbindelse med korets arrangementer.

Styremedlemmene gjør en svært god innsats ved å sitte to år i styret. Det er derfor ikke akseptabelt at styremedlemmer sitter på overtid. Dette er årsaken til at vi rekrutterer løpende blant foreldre til ca. 100 barn. Det er bare slik vi kan opprettholde eksistensen til Skøyen skolekor.

%d bloggere liker dette: