Gå til innhold

Kontakt oss:

skoyen.skolekor(at)gmail.com

NB! Ikke bruk e-post til inn- og utmeldinger fra koret. Bruk skjema til hhv. innmelding og utmelding.

Styremedlemmer:

• Styreleder Iselin Nordenhaug – skiftes etter sommerkonserten i juni – ny rekrutteres vår 2020
  • Informasjonsansvarlig Katinka Tømmerbakke – skiftes januar 2021 – ny rekrutteres høst 2020
  • Arrangementsansvarlig Frida Larson – skiftes januar 2021 – ny rekrutteres høst 2020
  • Kasserer Fridtjof Berget – skiftes juni 2021- ny rekrutteres vår 2021
  • Medlemsansvarlig Rina Fon Stenberg – skiftes september 2021 – ny rekrutteres vår 2021

Behov for nye styremedlemmer

Vi har løpende behov for nye styremedlemmer i Skøyen skolekor. Styret er velfungerende og medlemmene har klart definerte oppgaver som gjør oppdraget overkommelig i kombinasjon med fulltidsjobb. Styremedlemmer sitter to år for å få en viss kontinuitet. Sitter du i styret, så slipper du/familien å ta vakter eller bake kaker i forbindelse med korets arrangementer.

Denne våren skal vi rekruttere ny styreleder for perioden juni 2020-juni 2022. Dette blir viktig å få på plass da korets vedtekter sier at kasserer og styreleder ikke skal være på valg likt. Kasserer skal skiftes juni 2021. Styremedlemmene gjør en svært god innsats ved å sitte to år i styret. Det er derfor ikke akseptabelt at styremedlemmer sitter på overtid. Dette er årsaken til at vi rekrutterer løpende blant foreldre til ca. 100 barn. Det er bare slik vi kan opprettholde eksistensen til Skøyen skolekor.

%d bloggere like this: