Gå til innhold

Inn og utmelding

8. oktober 2019

Før høstferien stengte vi for inn og utmelding. Det vil være stengt frem til januar. Fra januar er det mulig og melde seg inn og ut av koret igjen frem til vinterferien, etter det stenger vi igjen frem til sommeren. Grunnen til dette er at det frem mot jul og sommer øves det på konserter o.l.

Det er desverre heller ikke mulig å melde seg inn i koret på 7. Trinn. Dette er grunnet korturen som arrangeres på vårparten. Den sparer koret opp til for de som har gått i koret lenge, og vi har dermed ikke mulighet til å ta inn nye.

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: