Gå til innhold

God sommer

17. juni 2019

Takk til all korister, musikere og flyttige foreldrehjelpere for et vellykket sommerkonsert! Korstyret ønsker alle en riktig god sommer og ønsker velkommen til nytt korsemester mandag 19. august 2019 for 2. til 7. trinn.

Det nye aspirantkoret (1. trinn) begynner med øvingene som vanlig først uka etter (mandag 26. august 2019). Innmelding til aspirantkoret er åpen nå, men Korstyret vil besvare henvendelsene etter sommerferien. Vi gjør også oppmerksom på at aspirantkoret har et øvre tak på 30 barn og det er «første mann til mølla» prinsippet som gjelder.

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: