Gå til innhold

Barnekorweekend i Drøbak

16. november 2011

Lørdag 5. november 2011 reiste 23 forventningsfulle korister fra hovedkor og teens med buss til Dyrløkkeåsen skole i Drøbak for å delta på høstens barnekorweekend i regi av Ung i kor.

Temaet for årets seminar var «High school musical»  og som tidligere var det særdeles dyktige sang- og danseinstruktører fra West End som underviste. Skøyen skolekor var et av korene med flest deltakere, og havnet i gruppe med Nittedal, Oppsal, Toppåsen, Slemdal og Stovner barnekor.

Etter en travel lørdag med mye øving, kunne den frie dansegleden slippes løs for fullt på diskotekets dansegulv om kvelden! Lommepengene gikk unna i kiosken, hvor køen var lang i god tid før åpning! Natten ble tilbrakt på madrasser i et klasseværelse, der jentene ordnet pultene silk at det ble flere separate «rom» i rommet.

Søndag var det tid til en siste finpuss på konsertnumrene, kostymeprøver og en kjapp oppfriskning av egne sanger med Marianne, før foreldrekonserten tok til kl 12.30. Stolte foreldre fikk se et forrykende show som ikke stod tilbake for originalen, og som vanlig imponerte Skøyen også med sitt eget repertoar i konsertens første del.

Annette

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: